Kraankeuring

Wilt u een kraankeuring uit laten voeren? Dan zit u bij ons goed. Onze inspecteurs hebben veel kennis van het keuren van arbeidsmiddelen zoals kranen, machines, aggregaten en gereedschap. Wij vinden dat veilig werkmateriaal centraal moet staan. Bovendien betaalt periodiek keuren zich snel uit. U spoort gebreken aan machines tijdig op, waardoor je uitval van machines kan voorkomen door gebreken direct te repareren. Wilt u een of meerdere keuringen uit laten voeren door ons betrouwbare en onafhankelijke keuringsbedrijf? Lees dan verder en ontdek welke voordelen wij bieden.

Waarom u een kraankeuring of andere keuring aan ons over moet laten

Helaas zijn er veel bedrijven die geen kraankeuring of hoogwerkerkeuring uitvoeren. Daarnaast staan er op veel werkplaatsen grondverzetmachines of andere werktuigen die niet gekeurd zijn. Om veiligheid te garanderen, is het wettelijk verplicht om deze machines jaarlijks te voorzien van een periodiek veiligheidscertificaat. Tijdens een kraankeuring inspecteren wij de kraan op alle belangrijke veiligheidsaspecten. Kies voor veiligheid en profiteer van de voordelen van Verhoef Keuringen & Inspecties:

  • Wij zijn een onafhankelijke keuringsinstantie.
  • U heeft geen transportkosten wanneer u kiest voor keuren op locatie.
  • Wij leveren een snelle service. Vandaag bellen is in de meeste gevallen morgen keuren.
  • U ontvangt direct een certificatie waarmee u aantoont aan welke richtlijnen uw arbeidsmiddel voldoet.
  • U ontvangt een deskundig reparatieadvies.
  • Wij keuren kranen volgens de TCVT 2 X 2 regeling.

Laat het keuren van machines bij u op locatie aan ons over

Wilt u voldoen aan de Arbowetgeving? Schakel dan onze hulp in en laat een kraankeuring uitvoeren. Onze vakmensen komen graag naar uw locatie om een kraankeuring, of andere keuring zoals het keuren van heftrucks, uit te voeren. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl. Wij zijn u graag van dienst.