Gereedschap keuren

Volgens de wettelijke richtlijnen is het verplicht om uw gereedschap periodiek te laten keuren door gecertificeerde personen. Verhoef Keuringen & Inspecties is uw betrouwbare partner op het gebied van keuringen van al uw arbeidsmiddelen. Hecht u ook belang aan een 100% veilige werkplek? Laat uw arbeidsmiddelen dan door ons keuren.

Voldoe aan de richtlijnen en laat uw gereedschap op tijd keuren Hooge Zwaluwe

Voor het keuren van elektrisch gereedschap gelden specifieke richtlijnen. Deze richtlijnen staan omschrijven in de NEN 3140 norm. Voor het keuren van elektrisch gereedschap is specifieke kennis en apparatuur nodig. Laat u uw gereedschap en machines door ons keuren? Dan bent u zeker van veilige arbeidsmiddelen en voldoet u aan de verplichte keuringseisen. Nu vraagt u zich vast af: welke elektrische arbeidsmiddelen moet ik laten keuren? Alle apparatuur waarbij kans is op een elektrisch risico moet u keuren. Hieronder vallen onder andere: elektrische handgereedschappen, werktuigen, (meet)apparaten en verlengsnoeren. Naast de NEN 3140 norm is er een aparte wettelijke verplichting voor het keuren van aggregaten.

Kies voor veiligheid door ons keuringsbedrijf in te schakelen in Hooge Zwaluwe

Wilt u uw gereedschap laten keuren door een onafhankelijke keuringsinstantie? Schakel dan onze deskundigen in. Wij bieden een zeer snelle service. Belt u vandaag? Dan zijn wij, in de meeste gevallen, in staat om morgen al een keuring te doen. Bovendien betaalt u bij ons geen transportkosten. Wij keuren namelijk op locatie in Hooge Zwaluwe. Wilt u een keuring inplannen of heeft u vragen? Bel vandaag nog naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.