Hoogwerkerkeuring

Een hoogwerkerkeuring uit laten voeren is van groot belang om de veiligheid van uzelf en uw medewerkers in acht te nemen. Heeft u een hoogwerker aangeschaft en twijfelt u aan de veiligheid? Schakel dan zeker onze vakmensen in. Een keuring van uw hoogwerker is verplicht wanneer u uw hoogwerker niet alleen zelf gebruikt, maar ook laat gebruiken door uw personeel of verhuurt aan derden. Ook wanneer u zelf uw hoogwerker gebruikt, raden wij u aan periodiek een hoogwerkerkeuring te laten doen. Deze dient één keer per jaar uitgevoerd te worden.

Wij zijn uw partner in het uitvoeren van een hoogwerkerkeuring en andere keuringen

Laat de keuring van uw hoogwerker aan onze vakmensen over. In de meeste gevallen komt de hoogwerker positief door de keuring heen, wanneer uw hoogwerker goed is onderhouden. Uw hoogwerker is dan weer een jaar voorzien van het certificaat van de periodieke veiligheidskeuring. Is uw hoogwerker afgekeurd? Dan ontvangt u van ons een deskundig reparatieadvies. Zo voldoet uw hoogwerker, na enig onderhoud, bij een volgende keuring aan de veiligheidseisen. Naast een hoogwerkerkeuring, zijn wij in staat veel verschillende keuringen voor u uit te voeren zoals onder andere:

Zie het belang in van keuren en maak snel een afspraak in Hooge Zwaluwe

Welke keuring wilt u uitbesteden aan onze specialisten? Bij Verhoef Keuringen & Inspecties bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare en onafhankelijke keuring. Kies zelf waar u een keuring wilt laten doen. Wij komen naar uw locatie of u laat uw machines bij ons bedrijf inspecteren. Is uw machine goedgekeurd? Dan ontvangt u van ons een beoordelingsformulier. Zo heeft u op papier staan aan welke richtlijn(en) uw machine voldoet. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.