Keuren hijsmiddelen

Het keuren van hijsmiddelen is wettelijk verplicht. Er komt veel kijken bij het uitvoeren van een keuring. Laat dit gerust aan ons over. Wij zijn een onafhankelijk keuringsbedrijf en hebben goed opgeleide inspecteurs. Onze vakmensen gaan deskundig en efficiënt te werk. Wij stellen strenge kwaliteitseisen waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbare keuring. Om een veilige werkomgeving te creëren, is het belangrijk om een periodieke keuring van uw hijsmiddelen uit te voeren. Kiest u voor veiligheid? Lees dan snel verder.

Voldoe aan de wettelijke verplichting door het keuren van uw hijsmiddelen in Hooge Zwaluwe

Er is een wettelijke verplichting opgesteld waarin staat dat uw hijsmiddelen een periodieke keuring moeten ondergaan. In de NEN 818 staat omschreven wat er verstaan wordt onder veilig werken met hijsmiddelen. Een risico analyse bepaalt vervolgens het interval van de keuring. Het is gebruikelijk dat u uw hijsmiddelen jaarlijks laat keuren. Wilt u voldoen aan de NEN 818 en uw hijsmiddelen voorzien van een keuringscertificaat? Laat deze dan professioneel door ons keuren. Heeft u andere machines zoals hoogwerkers? Zorg dan dat u ook hiervan de veiligheid garandeert door deze jaarlijks te laten keuren.

Stel veiligheid voorop met een periodieke keuring van uw hijsmiddelen en andere machines

Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw medewerkers. U bent bovendien volgens de Arbowet verplicht uw medewerkers in staat te stellen veilig te werken. Daarnaast bent u (als werkgever) juridisch aansprakelijk voor de gevolgen van ongevallen. Wacht niet langer met het keuren van uw hijsmiddelen en eventuele andere belangrijke keuringen zoals een kraankeuring. Schakelt u ons in? Dan bespaart u op transportkosten. Indien gewenst, doen wij namelijk een periodieke keuring van uw hijsmiddelen bij u op locatie. Heeft u ergens vragen over? Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl. Onze inspecteurs ondersteunen u graag.