Autolaadkraan keuring

Het uitvoeren van een autolaadkraan keuring is van groot belang voor de veiligheid van een chauffeur en de omstanders. Het kan erg gevaarlijk zijn als de autolaadkraan niet optimaal werkt of defect raakt. Bovendien kan het oponthoud veroorzaken en dat wil natuurlijk niemand. Wilt u uw autolaadkraan laten keuren? Wij zijn uw onafhankelijke en betrouwbare partner op het gebied van keuringen. We keuren autolaadkranen volgens de bekende TCVT 2 X 2 regeling.

Met een jaarlijkse autolaadkraan keuring stelt u veiligheid voorop

Een autolaadkraan keuring is verplicht volgens de Arbonorm. Vanwege het intensieve gebruik van autolaadkranen is voldoende onderhoud van groot belang om de veiligheid te garanderen. Wij begrijpen dat u uw autolaadkraan veelvuldig en efficiënt wilt gebruiken, maar daarnaast vinden wij dat veiligheid altijd centraal moet staan. Daarom adviseren wij u te voldoen aan de wettelijke verplichting door een jaarlijkse keuring uit te laten voeren. U ontvangt dan een certificaat waarmee u aantoont dat uw autolaadkraan veilig is. Daarmee laat u zien dat u voldoet aan de veiligheidseisen.

Plan een afspraak in voor een of meerdere professionele keuringen in Hooge Zwaluwe

Het voordeel is dat wij een zeer snelle service bieden. Belt u vandaag? Dan zijn wij u morgen al van dienst. Daarnaast geven wij u de keuze om een keuring bij ons uit te laten voeren of bij u op locatie in Hooge Zwaluwe. Heeft u andere machines zoals heftrucks of (elektrische) gereedschappen die u wilt laten keuren? Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.