Grondverzetmachines keuren

Beschikt u over grondverzetmachines die u wilt laten keuren? Denk hierbij aan onder andere mini- en midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, laadschoppen en verdichtingsmachines. Wij zijn uw specialist op het gebied van allerlei soorten keuringen. Niet alleen voor de veiligheid is het van belang om uw grondverzetmachines te laten keuren. Daarnaast is het ook wettelijk verplicht om de machine jaarlijks te laten keuren.

Voorkom onnodige stilstand van uw grondverzetmachines door ze periodiek te keuren

Grondverzetmachines doen zwaar werk. Dit vraagt om regelmatig onderhoud. Het kan zo zijn dat uw machines buiten gebruik raken. Door uw grondverzetmachines te laten keuren constateert u tijdig mankementen. Hiermee voorkomt u dat uw machines onnodig tot stilstand komen te staan. Niet alleen uw machines komen dan tot stilstand, maar ook het project waarmee u bezig bent loopt vertraging op. Daarnaast is er een kans dat uw machines een gevaar vormen wanneer deze niet gekeurd worden. Bovendien is het belangrijk dat uw machines voldoen aan de veiligheidseisen van de periodieke keuring. Laat u uw grondverzetmachines keuren? Dan kunt u dit, bij een eventuele controle, gemakkelijk aantonen door middel van het certificaat van de periodieke veiligheidskeuring. Vergeet daarnaast niet aan andere keuringen te denken zoals een verplichte heftruck keuring. Veel mensen denken bij keuringen aan het keuren van grote arbeidsmiddelen zoals machines. Maar wist u ook dat u gereedschap moet keuren of laten keuren volgens de NEN 3140 norm?

Wat u ook wilt laten keuren: wij staan voor u klaar in Hooge Zwaluwe

Wilt u meer weten over het keuren van grondverzetmachines of andere arbeidsmiddelen zoals een autolaadkraan keuring? Verhoef Keuringen & Inspecties voorziet u van deskundig advies. Wij doen graag verschillende inspecties voor u, zodat de veiligheid van uw medewerkers op uw werkplaats gegarandeerd is. Dat is overigens niet alles: wij komen namelijk naar u toe. Zo eenvoudig was het laten uitvoeren van een keuring nog nooit. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.