Aggregaat keuren

Een aggregaat kunt u het best regelmatig laten keuren om de veiligheid van uzelf en uw medewerkers te blijven garanderen. Daarnaast kan het vervelende situaties voorkomen en is een periodieke keuring wettelijk verplicht. Verhoef Keuringen & Inspecties is specialist in het keuren van arbeidsmiddelen zoals gereedschap en allerlei machines. De keuringen die wij uitvoeren voldoen exact aan alle richtlijnen die verwerkt zijn in de wetten die op de desbetreffende machines en gereedschappen van toepassing zijn. We keuren een aggregaat volgens de NEN 3140 norm.

Laat uw aggregaat keuren en voorkom grote risico’s in Hooge Zwaluwe

Het Activiteitenbesluit is een besluit dat algemene regels bevat met betrekking tot het milieu. Hierin staat onder andere dat noodstroomaggregaten door een SCIOS-gecertifieerde organisatie gekeurd moeten worden. Het waarborgen van de kwaliteit van (noodstroom)aggregaten is erg belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld een of meerdere (noodstroom)aggregaten die elektriciteit opwekken op een locatie waar de beschikbaarheid van energie continu vereist is? Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis of een groot evenement op een afgelegen terrein. Dan loopt u een groot risico wanneer het aggregaat uitvalt. Dat is een scenario waar niemand aan wil denken. Door een aggregaat tijdig te laten keuren, voorkomt u risico’s en waarborgt u de veiligheid. Heeft u naast een aggregaat andere machines zoals heftrucks? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres in Hooge Zwaluwe om een betrouwbare keuring uit te laten voeren.

U kunt voor veel keuringen bij ons terecht

Wilt u een aggregaat laten keuren of heeft u andere machines die u wilt laten keuren? Denk bijvoorbeeld aan het laten keuren van hijsmiddelen. Of heeft u grondverzetmachines staan waarvan u de veiligheid wilt garanderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.