Heftruck keuren

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw heftruck of heftrucks te laten keuren? Veel bedrijven maken gebruik van heftrucks. Toch is het keuren van machines iets waar veel bedrijven niet direct aan denken. Het is echter belangrijk om een veilige werkomgeving te creëren. Daarnaast signaleert u vroegtijdig eventuele gebreken. Hierdoor bent u in staat om tijdig machine onderhoud uit te laten voeren. Het zou erg vervelend zijn als uw heftruck niet meer werkt en u uw werkzaamheden tijdelijk stil moet leggen. Dit kunt u voorkomen door periodiek een keuring te laten doen. Daarvoor kunt u beroep doen op ons keuringsbedrijf. Onze deskundige medewerkers hebben alle kennis in huis om betrouwbare keuringen voor u uit te voeren.

Waarom uw heftruck laten keuren?

De belangrijkste reden om uw heftruck te laten keuren is natuurlijk veiligheid, maar wist u dat het volgens de Arbowet ook verplicht is? Ook daarom is het een verstandige keuze. Is uw heftruck positief door de keuring heen gekomen? Dan ontvangt u een certificaat van de periodieke veiligheidskeuring. Op deze manier toont u aan dat uw heftruck veilig is. Heeft u andere arbeidsmiddelen die u wilt laten keuren? Wij voeren onder andere de volgende keuringen uit:

Laat uw machines keuren en signaleer gebreken vroegtijdig in Hooge Zwaluwe

Het is nu eenmaal zo dat arbeidsmiddelen onderhevig zijn aan slijtage. Uiteindelijk kan dit leiden tot gevaarlijke situaties. Wilt u een veilige werkplek creëren en voldoen aan de veiligheidseisen? Laat uw heftruck of heftrucks dan keuren door Verhoef Keuringen & Inspecties. Heeft u meerdere arbeidsmiddelen? Twijfel dan niet om deze ook te laten keuren. Belt u ons vandaag nog? Dan zijn wij vaak morgen al in staat om uw machines te keuren bij u op locatie in Hooge Zwaluwe. Bel naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.