CE-markering machines

Wilt u een CE-markering ontvangen voor uw machines? Dan moet u uw machines laten inspecteren door een keuringsbedrijf. Uw machines worden dan volgens specifieke veiligheidscriteria gekeurd. Voldoen uw machines aan de veiligheidscriteria? Dan ontvangt u een CE-markering. Hiermee toont u aan dat een machine veilig is voor gebruik. Verhoef Keuringen & Inspecties helpt u graag met het uitvoeren van verschillende keuringen. U vindt toch ook dat veiligheid altijd op de eerste plaats moet komen?

Vijf redenen om aan de eisen voor een CE-markering voor machines te voldoen

Wanneer u een machine in gebruik heeft of leverancier bent van machines moet u voldoen aan de machinerichtlijn. Dit is een Europese richtlijn die in Nederland is opgenomen in de Warenwetbesluit machines. Onderstaande redenen geven aan waarom het van belang is om uw machines te voorzien van een CE-markering:

  • U geeft invulling aan wettelijke Europese verplichtingen.
  • U kunt aantonen dat uw machine veilig is.
  • U regelt uw aansprakelijkheid.
  • U voorkomt een juridisch delict.
  • U creëert een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Ontvang de CE-markering voor diverse machines

Bent u leverancier of fabrikant van een machine en wilt u uw machines voorzien van een CE-markering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Daarnaast zijn wij in staat allerlei machines te keuren: van hijsmiddelen tot hoogwerkers en van kranen tot grondverzetmachines. Maar ook voor het keuren van aggregaten bent u bij Verhoef Keuringen & Inspecties aan het juiste adres. Met onze uitgebreide kennis bent u verzekerd van echt vakmanschap. Als dat wenselijk is komen wij zelfs bij u langs om een keuring uit te voeren. Zo bespaart u tijd en geld. Wilt u een keuring inplannen? Bel dan gerust naar 085 06 02 355 of mail naar info@verhoefkeuringen.nl.